Za peniaze mal vybaviť lekársky zákrok. Obvineného zadržali policajti do jedného dňa od krádeže. Postriekaná materská škola v Snine. Vykradli reštauráciu v Stropkove.

07.02.2013 Celý región

Za peniaze mal vybaviť lekársky zákrok:
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu podvodu 60 ročného muža z Košíc.
Obvinený Košičan mal v septembri minulého roku postupne vylákať od 54 ročnej Bardejovčanky pod zámienkou vybavenia lekárskeho zákroku pre jej dcéru 1 250.- €. K splneniu prisľúbeného do dnešného dňa nedošlo a taktiež ani k vráteniu peňazí. Polícia obvineného muža stíha na slobode.

Obvineného zadržali policajti do jedného dňa od krádeže:
V priebehu jedného dňa sa policajtom zo Slovenskej Kajne podarilo vypátrať a zadržať podozrivého z krádeže v obci Kučín, okr. Vranov/Topľou.
Ku krádeži došlo v utorok (5.2.2013) dopoludnia. 44 ročný muž z obce Kladzany vošiel na pozemok rodinného domu, kde prešiel až k dverám a z vrecka kabáta zaveseného vedľa vchodových dverí vybral originálny kľúč, ktorým dvere rodinného domu odomkol. Následne vošiel do vnútra, porozhadzoval veci a ukradol odtiaľ nástenné hodiny, fotoaparát a sklenenú misu na ovocie. Škoda bola vyčíslená na 20.- €. Polícia muža obvinila z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody, pričom je stíhaný v tkz. super rýchlom konaní.

Postriekaná materská škola v Snine:
V uplynulom období doposiaľ neznámy páchateľ rôznymi nápismi postriekal jednu zo sninských materských škôl.
Na vonkajšiu fasádu jednotlivých budov nastriekal sprejom čiernej, striebornej, zlatej a oranžovej farby rôzne nečitateľné nápisy a neidentifikovateľné obrazce. Škoda bola vyčíslená na cca 1 000.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Vykradli reštauráciu v Stropkove:
Počas noci z utorka na stredu vykradol niekto v Stropkove jednu z miestnych reštaurácií.
zatiaľ nezisteným spôsobom sa dostal do budovy reštaurácie, kde sa následne vlámal do kancelárie prevádzkarky. Odtiaľ ukradol notebook s modemom, peniaze, stravné lístky a dve fľaše vína. Celková škoda bola vyčíslená na 1 678.- €. Stropkovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región